Over Scheidingsperikelen

Judith Bootsman komt als scheidingsmediator vele situaties tegen die er om vragen om doorverteld te worden. Ter lering en soms vermaak. Lees en verwonder je. Of doe je  voordeel ermee.

“Scheiden blijft hoe dan ook een pijnlijke periode waar mensen vele beslissingen moeten nemen die bepalend zijn voor de rest van hun leven. Onzekerheid, Angst en Wantrouwen voeren op dat moment de boventoon in het dagelijks leven. Hoe korter je in onzekerheid verkeerd, hoe minder bang je hoeft te zijn voor wat komen gaat. Inzicht in de financiële keuzes die gemaakt moeten worden en de daarbij behorende consequenties geeft duidelijkheid. En daar heb je dan de meeste behoefte aan. Duidelijkheid en iemand die je door het proces heen loodst, zodat je weer kunt werken aan die nieuwe toekomst. Daar is vertrouwen voor nodig, vertrouwen in de mediator en in jezelf, zodat je er samen met je ex-partner uit kunt komen.”

Judith Bootsman biedt je graag een veilige plek waar  (echt)paren weer kunnen werken aan het inrichten van hun nieuwe toekomst: financieel en praktisch, zonder de emoties uit de weg te gaan.

 

Advertenties